Hesnoma bolygó, a Lejala és a Mentoris közti félsziget.

Mindenhol a két faj közötti háború nyomai, zöld vér, szétszórt végtagok , hullabűz. Két lény volt talpon , mindketten egymás szemébe néztek , tudták ,hogy valamelyikük meg fog halni , ez a végső összecsapás ideje. Naothi és Imnidas.

 Naothi a Predator tisztességesen fel volt fegyverkezve derekán kettő sugár pisztoly , hátán egy hatalmas penge és különbféle kütyük amik egyszerűbbé teszik a vadászatot.

 Az anya Alien hatalmas volt 3 m magas. Karmai fenyegetőzve mutogatta  , savas nyál folyt a szájából és nem adott semmi jelet arra ,hogy lélegzik ez náluk a támadásra utaló figyelem felhívás.

 Naothi levette a maszkját , az ő fajának hagyománya ,hogy mindig szabad szemmel nézze végig ellenfele gyilkolását. Elővette pengéjét és védekező állásba lendült.

 Az Alien támadt , fullánkjával akarta ellenfelét a földre teríteni de nem sikerült neki. Másodikra karmával megsebezte riválisát. A Predator nem riadt vissza, előkapta kettes plazma pisztolyát és meglőtte a királynőt , de nem ért el vele semmit. Naothi közelharchoz vetemedett pengéjével támadt, Imnidas mindent blokkolt a karmaival majd kinyújtotta nyelvét és megpofozta vele a Vadászt aki válaszul kiharapott egy húscafatot a nyakából. A „gyík” magas hangján üvölteni kezdett mindent elárasztott savas vérével. Riválisa nagy erővel hason szúrta az Alient és ezzel a gyilkoló gép hanyatt dőlt.

-”Traak mikk larrk disztinikkrr domátrroo képziliszkkrr. Emberi nyelven= Legyőztelek, a halál árnyékában vagy.

Azzal egy mozdulattal levágta a lény fejét.

 Naothi a Vadász elindult hajója, több Alien lárva meghátrált jelenlététől, de Naothi már fáradt volt harcolni több már úgy sem lesz belőlük hiszen megölte az anyjukat. Felszállt az űrsiklóra majd a mikrofonba krákogott:

-”Sztremiva lesznikkor vikkla , ictlekorr viktorrreas miklarokk mijt atueto mri kélőtrikssz!

Magyarul:

-Győzelmet arattunk, drága népem. A hideg vérűek nem fogják többé a mi húsunkat zabálni!

 A hajó szépen lassan felszállt, a Vezér Vadász utoljára visszanézett és megnyugvással hagyta ott a Halál bolygóját….....

 

VÉGE

 

Kedves Olvasó!

  Ez a nagyon rövid történet szándékosan lett ilyen kicsi. E történet közvetlenül a Predator:A kettes bolygó , című nagyregényem közvetlen a story előtti eseményeket vázolja fel ,hogy a Vezér Vadász miként számolt le az Alienekkel!

Az író:

Kárász Botond

 

Predator: A kettes bolygó

HAMAROSAN a kisregenyek.blog.hu-n!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kisregenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr392110303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2010.09.15. 17:24:51

Nagyon jó kis sci - fi! :)
Várom a folytatást.

És ha már itt vagyok engedjétek meg, hogy bemutassam a saját blogomat, ami tegnap indult útjára és filmekkel foglalkozik.
movietank.blog.hu

És Kárász Botond, így tovább. :)
süti beállítások módosítása