traubisoda 2009.12.05. 15:13

Felhívás

Az én nevem Szekeres Róbert (Robert Chariot). Egy 19 éves Amatőr író vagyok. Szeretem a könyveket. Imádok olvasni. Imádok írni. Idén fejeztem be a második könyvemet. Aztán, amikor megpróbáltam kiadatni, csalódnom kellett, ugyanis a rengeteg kiadó közül, akiknek elküldtem a kézirataimat, eggyel sem tudtam megeggyezni. És nem azért, mert nem tetszett nekik amit írtam, hanem azért, mert horribilis összegeket kértek el a kiadásért, horribilis feltételek mellett! Nem létező anyagi hátterem miatt már a második könyvem maradt kiadatlanul, újabb kísérletem a korombéliek olvasásra ösztönzésére ismét kudarcba fulladt. Ezek után elküldtem irományomat néhány Amatőr írói oldalra, de ismét kudarcba fulladt az egész, ugyanis a legtöbb ilyen oldal látogatottsága a 0 és 10 között ingadozik, ami persze nem is csoda, elvégre nem várhatja el az ember, hogy órákat olvasson valaki az interneten egyhuzamban, kifolyó szemekkel. Szomorú, hogy manapság az publikálhat, aki rendesen, rendesen meg- tudja- fizetni! Szomorú, hogy elég sok ilyen könyv minősége gyatra, szemét! Szomorú, hogy külföldi Írók művei aratják le a babérokat Itthon,(semmi bajom ezzel egyébként), pedig ebben az Országban is akadnak bőven tehetséges, kiadatásra váró és vágyó írók, akik hozzám hasonló cipőben járnak! Bele sem merek gondolni, mennyien lehetnek!
Éppen ezért segítséget kérek! Bátor Kiadókat és Támogatókat keresek, akik mernek kockáztatni vagy legalább valamilyen módon támogatni eme Felhívást! Arra gondoltam, hogy egy Felhívás keretein belül a kiadatásra érdemes amatőr írók műveit gyűjtsük össze, bíráljuk el, és maximum művenként 10 példányban ingyenesen jelenjenek meg ezek könyv formájában. Az Internetről lehetne megrendelni ezeket a kiadásra érdemes könyveket. 10 példányban kicsi a kockázat. 20 példányban is kicsi a kockázat. 30 példányban is kicsi a kockázat. Ezzel máris 3 írónak lenne esélye "betörni" a piacra és a köztudatba, persze csak siker esetén, és persze a megfelelő reklám mellett. Reklámozni sok fórumon lehetne, és én biztos vagyok benne, hogy lennének erre vevők. A jó könyvekre mindig vannak! Siker esetén egyre több és több amatőr író juthatna publikációhoz és az ingyenes kiadások költségei is visszatérülnének, ezáltal nőne a könyvek minősége is, hiszen nem a pénz alapján döntenénk el, hogy melyik könyv érdemes a kiadásra. Azt szeretném, ha az olvasás és írás kedvelői is jól járnának. Szeretném azt elérni, hogy az emberek olvassanak, írjanak, minél több minőségi könyvet!

Köszönettel és tisztelettel: Szekeres Róbert 2009. december 5. Pécs
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kisregenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr221575973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Máté Stiff 2009.12.20. 23:15:01

Próbálkoztál már a Holnap magazinnál? Most akciósan, kedvező árak mellett adhatsz ki náluk saját könyvet. Írj a főszerkesztőnek, Bakos Józsefnek:

holnapmagazin@gmail.com

Happy Zoidberg 2009.12.24. 04:51:10

Kösz az infót. Megpróbálom.

konor94 2009.12.27. 12:02:44

lehet van egy oldal ahol ingyen kiadják a könyvedet bizonyos példányba és ha nem jön megfelleő profit akkor ki kell fizetned az addigi költségeket.Sajnos sokára találkozok azzal az ismerősömmel aki megmondja hogy pontosan hol lehet és milyen feltételek.Addig is ne add fel.